HÅNDVÆRK FRA INDERST TIL YDERST

DANSK DESIGN

SPECIALUDFØRELSER PÅ BESTILLING

Om os

O.P. Møbler er en dansk møbelfabrik med egne designs. Alt vores produktion sker på danske fabrikker og med faglært personale. 

Hos os er et møbel mere end bare et møbel. Det er en aktiv holdning til solidt og gedigent stykke håndværk. En holdning vi deler med alle vores forhandlere og disses kunder. 

O.P. Møbler A/S er en polstermøbelfabrik, som blev grundlagt i Nykøbing Mors i 1985 af Orla Pedersen, der allerede fra starten gjorde komfort, håndværk og kvalitet til O.P, Møblers varemærke.

I 2017 blev virksomheden solgt til Gitte Kammer Fuglsang og Erik Dietz Fuglsang, der sammen driver fabrikken efter de samme grundprincipper: Godt håndværk af de bedste materialer i klassisk dansk design. 

 

Erik Dietz Fuglsang og Gitte Kammer Fuglsang

Møblerne er hele vejen igennem, produceret efter håndværksmæssigt korrekte metoder, hvor kvaliteten og forarbejdningen er i højsædet. Hertil kommer, at der stilles strenge kvalitetskrav til underleverandører med hensyn til levering af råvarer m.v. De faglærte medarbejdere, som har mange års erfaring, er ansvarlige for hvert produkt, de fremstiller. Værkføreren samler og kontrollerer hvert enkelt stykke møbel inden emballering og afsendelse.

Alle ordrer er påført et kvalitetscertifikat, som med værkførerens personlige underskrift er garanti for et kvalitetsmæssigt udført produkt.

O.P. Møbler er leverandør til en lang række forhandlere over hele landet. Alt salg til private sker gennem dette forhandlernetværk. Det er ligeledes dette forhandlernetværk der varetager alle former for reklamation og garanti. 

Det er derfor ikke muligt for private at handle direkte med os - der må vi henvise til vores forhandlernetværk. 

LEDENDE MEDARBEJDERE

GITTE KAMMER FUGLSANG ADM DIREKTØR Telefon: 40 59 61 11 E-mail: gitte@opmoebler.dk
ERIK DIETZ FUGLSANG FABRIKANT / SALG Telefon: 21 27 90 40 E-mail: erik@opmoebler.dk
EBBE HEDEGAARD VÆRKFØRER Telefon: 20 41 35 93 E-mail: ebbe@opmoebler.dk
JOHANNE ROESEN KONTOR Telefon: 97 72 40 00 E-mail: johanne@opmoebler.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok