HÅNDVÆRK FRA INDERST TIL YDERST

DANSK DESIGN

SPECIALUDFØRELSER PÅ BESTILLING

Specialudførelser

Hos O.P. Møbler har vi kun få begrænsninger. Derfor er vi altid klar på en udfordring, hvis der er et møbel der kræver noget helt specielt. 

Al vores produktion sker i Danmark af faglært arbejdskraft under samme tag som administrationen. Det betyder, at vi har alle muligheder for at skabe noget helt unikt, når det virkelig gælder. 

De fleste af vores specialudførelser går på siddehøjde, hvor benenes længde skal tilpasses den primære brugers behov. Derudover udfører vi også mange tilpasninger af siddedybden, hvor siddehynderne enten forlænges eller afkortes. 

Vores designs indbyder til mange specielle løsninger - dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Når det gælder valg af stoffer, er der også et utal af muligheder for individuel tilpasning. Ikke kun fra vore faste leverandører, men også fra kunderne selv. Dog vil vi til hver en tid tillade os at gennemgå de stoffer vi ikke kender og rådgive kunden. Teknisk set kan vi arbejde med langt de fleste stoffer, men vælger kunden et stof fra egen leverandør, kan vi afvise at benytte stoffet, hvis ikke det kan leve op til vores strenge krav om kvalitet. 

En specialudførselse hos O.P. Møbler er baseret på dialog. Dialog mellem kunde, forhandler og håndværker. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok